Qui som

quisom-01

Mobel Baby és el resultat de la nostra experiència en el món de la puericultura des del 1991 amb la primera botiga a la Garriga (Món Xic). Fruit d’aquesta primera experiència va continuar a partir de l’any 2000 amb l’establiment especialitzat en mobiliari i decoració per habitacions infantils de la mà de Núria Ferrandis i Toni Gonzàlez, ajudant als nous pares a fer que cada habitació sigui única.

Des de finals del 2017 atenem a l’establiment al centre de La Garriga, al carrer dels Banys 5, on també oferim tot un ventall d’articles de puericultura, cotxets, cadiretes, trones, banyeres, etc. També roba de primeres mudes i de 0 a 24 mesos així com d’altres articles de regal per a nadons, i on també oferim el servei de llistes de naixement. Sempre amb la tranquilitat del nostre servei i la possibilitat d’entrega a domicili.

Comptem amb una àmplia exposició i a més la Núria confecciona al nostre propi taller de La Garriga, els complements tèxtils perquè les mares i pares puguin gaudir d’una habitació on no hi falti cap detall.

expositor, llitet teeppe, detalls decoració...A partir de les mides de l’habitació seleccionem els mobles i complements més adients i realitzem el projecte virtual DecoDesign definitiu, on els pares veuen com els quedarà l’habitació. És una eina que ajuda molt a visualitzar com quedaràn els mobles en cada cas.

Disposem també de làmpades, catifes, quadres, vinils o murals pintats, cortines i tot tipus de complements amb un segell de qualitat que es veu a primer cop d’ull. I perquè la butxaca no es ressenteix-hi, amb una relació qualitat/preu immillorable.
L’establiment del carrer Calàbria 160 és un Showroom on en el cas de voler una atenció personalitzada es pot reservar prèviament hora convinguda amb nosaltres.

Ens encanta tenir clients satisfets que ens recomanen als seus familiars i amics pel tracte que els hem donat.

 

Creem ambients infantils i t’ajudem a fer els primers passos com a pares/mares amb tranquilitat i confiança.