Qui som

quisom-01

Mobel Baby va començar l’any 2000 amb l’establiment de La Garriga especialitzat en mobiliari i decoració per habitacions infantils de la mà de Núria Ferrandis i Toni Gonzàlez, ajudant als nous pares a fer que cada habitació sigui única. Comptem amb les millors marques i a més confeccionem, al nostre propi taller de La Garriga, els complements tèxtils amb marca “Nou Nat” perquè les mares i pares puguin  gaudir d’una habitació on no hi falti cap detall.

A partir de les mides de l’habitació seleccionem els mobles i complements més adients i amb el programa DecoDesign podem realitzar el projecte virtual definitiu, on els pares veuen com els quedarà l’habitació.

expositor, llitet teeppe, detalls decoració...Hi trobareu làmpades, catifes, quadres, vinils o murals pintats, cortines i tot tipus de complements amb un segell de qualitat que es veu a primer cop d’ull. I perquè la butxaca no es ressenti, amb una relació qualitat/preu immillorable.

 

A finals del  2017 hem obert un altre establiment al centre de La Garriga, al carrer dels Banys  5, on també oferim tot un ventall d’articles de puericultura, cotxets, cadiretes, trones, banyeres, etc.  També roba de primeres mudes i de 0 a 24 mesos  així com d’altres articles de regal per a nadons, i on també oferim el servei de llistes peluixos, noms personalitzats...de naixement. Sempre amb la tranquilitat del nostre servei i la possibilitat d’entrega a domicili.

Ens encanta tenir clients satisfets que ens recomanen als seus familiars i amics pel tracte que els hem donat.

 

Creem ambients infantils i t’ajudem a fer els primers passos com a pares/mares amb tranquilitat i confiança.